Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، رییس دانشگاه بوعلی سینا همدان در این آیین گفت: این پایگاه با مشارکت و همراهی چند دستگاه اجرایی از جمله سپاه، دانشگاه های بوعلی و علوم پزشکی و با محوریت بسیج دانشجویی به منظور پیشگیری از تجمع شهروندان در دیگر مراکز واکسیناسیون راه اندازی شده است.

«یعقوب محمدی» افزود: این مرکز در راستای مسوولیت اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا و با هدف سرعت بخشی به روند واکسیناسیون دانشجویان علیه ویروس کرونا و فراهم کردن زمینه بازگشایی هرچه زودتر سال تحصیلی جدید دانشگاه با حضور دانشجویان ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز دراین آیین گفت: افتتاح این مراکز در بهترین نقطه شهر و در سالنی با ظرفیت بالا زمینه را برای تسریع روند واکسیناسیون دانشجویان در آستانه سال تحصیلی جدید فراهم می کند.

سردار «مهدی فرجی» افزود: با توجه به افزایش حجم محموله واکسن های تحویلی به استان همدان، زمینه مناسب برای سرعت بخشی به روند واکسیناسیون عمومی افراد در کوتاهترین زمان ممکن فراهم شده که تحقق این امر مستلزم همراهی و همکاری دستگاه های اجرایی برای ایجاد مراکز واکسیناسیون و همچنین مشارکت مردم در اجرای مطلوب طرح است.

به گفته وی، آمار تزریق واکسن کرونا در استان همدان ۶ درصد بالاتر از میانگین کشوری است و همدان از این نظر رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

جانشین سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به اینکه هدف اصلی ما پایان واکسیناسیون دانشجویان تا آبان امسال است، گفت: پایگاه واکسیناسیون دانشجویان در دانشگاه بوعلی همدان نیز برای تحقق این هدف مهم راه اندازی و فعال شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز گفت: افزایش تعداد مراکز تجمعی واکسیناسیون با هماهنگی بین بخشی در دستور کار قرار گرفته که درهمین ارتباط امروز شاهد راه اندازی پایگاه واکسیناسیون دانشجویی در دانشگاه بوعلی سینا هستیم/.

دکتر «محمد خزایی» با اشاره به اینکه این پایگاه ظرفیت تزریق روزانه ۲ هزار دُز واکسن به دانشجویان را دارد، اظهار داشت: در حال حاضر روزانه ۱۵ تا ۲۰ هزار دُز واکسن کرونا در پایگاه های واکسیناسیون این استان تزریق می شود.

به گفته وی، هدفگذاری ما در استان همدان در راستای برنامه ریزی های ستاد ملی مقابله با کرونا، تزریق روزانه ۵۰ دُز واکسن در استان همدان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تصریح کرد: در همین ارتباط و برای دستیابی به این هدف، ۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون جدید در فرهنگسرای عین القضات و پایگاه هلال احمر شهرک شهید مدنی شهر همدان طی هفته آینده ایجاد می شود.

به گزارش ایرنا، بیش از حدود ۷۰۰ هزار دُز واکسن کرونا تاکنون در استان همدان تزریق شده است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان دانشجو همدان واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان دانشجو همدان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان دانشجو همدان واکسن کرونا واکسیناسیون دانشجویان استان همدان دانشگاه بوعلی واکسن کرونا علوم پزشکی راه اندازی د ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال