Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی فر رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، بیان کرد: این دانشگاه موفق به کسب رتبه ششم دانشگاهی، رتبه سوم رشته شیمی و رتبه هفتم رشته فیزیک دانشگاه‌های کشور براساس رتبه‌بندی معتبر نیچرایندکس شده و با شاخص ۴۱۴ درصد رشددر مقایسه با سال قبل آن در بین دانشگاه‌های کشور رتبه ششم را از آن خود کرده است است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس همین رتبه‌بندی، دانشگاه بوعلی‌سینا در رشته شیمی با شاخص رشد ۷۱۰ درصدی موفق به کسب رتبه سوم و در رشته فیزیک با شاخص رشد ۲۹۳ درصدی، رتبه هفتم دانشگاه‌های کشور را براساس رتبه‌بندی معتبر اعلام شده، از آن خود کرده است.

محمدی فر ادامه داد: انتشار مقاله‌های دکتر داود نعمت‌الهی، دکتر عباس افخمی، دکتر احمد مهرابی، دکتر محمد ملک جانی و دکتر وحید کمالی به عنوان اعضای هیات علمی دانشگاه بوعلی‌سینا نقش موثری در کسب رتبه‌های برتر دانشگاه در نظام رتبه‌بندی نیچر داشته است.

او معیار سنجش شاخص نیچر را انتشار نتایج پژوهشی با کیفیت در نشریه‌های معتبر (دارای شاخص نیچر) مرتبط با رشته‌های شیمی، فیزیک، علم مواد و نانوتکنولوژی، حوزه پزشکی و داروئی، علوم زیستی و بیوتکنولوژی، علوم زمین و اکولوژی بیان کرد.

دانشگاه بوعلی سینا دارای بیش از ۱۲ هزار دانشجو و ۴۷۵ عضو هیات علمی است که از این تعداد ۵۵ نفر با مرتبه استادتمام، ۱۴۰ نفر با مرتبه دانشیار، ۲۶۰ نفر با مرتبه استادیار و ۲۰ مربی مشغول فعالیت‌های علمی و آموزشی هستند.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رتبه بندی دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه های کشور رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر

مؤسسه اشپرینگر نیچر نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایۀ سنجه‌های گوناگون ارزیابی میکند و نام ۵۰۰ مؤسسۀ برتر دنیا را براین اساس منتشر می‌کند.

براساس رتبه بندی اشپرینگر نیچر، دانشگاه بیرجند با میزان مشارکت ۱/۸۰ درپدیدآوری مقاله توانست رتبه ۱۹ را در بین ۱۱۲ مؤسسه علمی و آموزشی کشور بدست آورد.

هرساله «نیچر ایندکس» به رتبه بندی مؤسسه‌ها در سراسر جهان بر پایۀ خروجی‌های پژوهشی آنها در سال گذشته که کیفیت بالایی دارند می‌پردازد.

«نیچرایندکس» با شمارش شمار مقاله‌های پدیدآوران در نشریه‌های نمایه شده اش، رتبه بندی مؤسسه‌ها را بر پایۀ دو سنجۀ «شمار آثار» و «میزان مشارکت در پدیدآوری آثار» شدنی می‌سازد.

در سال ۲۰۲۳ میلادی مقاله‌های منتشرشده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲ میلادی در ۱۵۰ نشریۀ برتر (journals#faq/index-nature/com.nature) در حوزه‌های شیمی، علوم محیط و زمین شناسی، علوم زیستی، بهداشت و علوم فیزیکی شمارش و ارزیابی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم