Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: حدود ۱۷۰۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌های استان همدان در انتظار واکسن کرونا هستند.

دکتر یعقوب محمدی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه لیست اسامی اساتیددانشگاه بوعلی‌سینا را به وزارتخانه ارسال کردیم و سایت نیز شب گذشته باز شده است، اظهار کرد: علاوه بر این لیست کلیه اعضای هیئت علمی این دانشگاه را به دانشگاه علوم پزشکی همدان ارائه کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه امیدواریم در ثبت نام سایت معرفی شده مشکلی وجود نداشته باشد، تصریح کرد: برای تمامی اساتید استان اقداماتی انجام شده و رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز قول مساعدت داده‌اند که واکسیناسیون اساتید به زودی انجام شود.  

محمدی‌فر با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه بوعلی‌سینا حدود ۵۰۰  نفر هستند، ادامه داد: ۵۰۰ نفر از اساتید نیز در دانشگاه علوم پزشکی در حال خدمت‌اند و در کل بین ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های استان همدان به تدریس مشغول هستند.   

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه آمار و اطلاعات اساتید به وزارت بهداشت ارسال و مکاتبات نیز انجام شده است، گفت: بنابر قول دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسون اساتید در مرحله عملیاتی شدن است، همچنین سعی می‌شود با انجام واکسیناسیون هرچه سریع‌تر دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش بازگشایی شوند.

وی خاطرنشان کرد: در اولویت‌بندی واکسیناسیون، اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی دکتری و سپس کارشناسی ارشد است تا دانشجویان این دوره به مشکل برنخورند، پس از این باید دانشجویان کارشناسی را واکسینه کنیم و با توجه به چشم‌اندازی که داریم بعید است دانشجویان کارشناسی در نیم‌سال اول بتوانند در دانشگاه حضور پیدا کنند چراکه باید دو مرحله واکسن را دریافت کنند.

محمدی‌فر در ادامه با اشاره به اینکه در کشورهایی که واکسیناسیون به طور کامل انجام شده دوباره شرایط خاصی به وجود آمده است، بیان کرد: واکسیناسیون کمک می‌کند افراد به بیماری دشوار دچار نشوند و به معنی این نیست که دوباره به این بیماری مبتلا نشوند به عبارت دیگر ویروس دائم در حال جهش یافتن است.

وی ضمن قدردانی از پرسنل درمان یادآور شد: از مردم درخواست می‌کنیم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا زنجیره این بیماری هر چه سریع‌تر قطع شود متأسفانه در مواردی پروتکل‌ها رعایت نشد و زنجیره ادامه پیدا کرد که باعث شد نیروهای ارزشمندی را از دست بدهیم.  

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به اینکه تا به حال هیچ ویروسی از بین نرفته است، گفت: به عنوان مثال ویروس آنفولانزا که خسارت فراوانی را به بشریت زد و طبق مدارک برخی از جوامع را به شدت دچار مشکل کرد و تلفات زیادی گرفت هنوز هم وجود دارد بنابراین کرونا هم به طور کامل از بین نمی‌رود و باید همه تلاش کنیم زنجیره شیوع آن قطع شود و هر کسی که تلاش می‌کند این زنجیره را توسعه دهد باید از لحاظ اخلاقی به آن شک کرد.

 انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس واکسیناسیون دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بوعلی سینا رئیس دانشگاه هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال