Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان روز یکشنبه در نشست همکاری مشترک دانشگاه بوعلی و منابع طبیعی بیان کرد: این تفاهم نامه با هدف تداوم همکاری در زمینه‌ توسعه نهالکاری، حفاظت از عرصه و اعیان جنگل ها و مراتع، برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی و همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی منعقد شد.

اسفندیار خزائی گفت: دانشگاه بوعلی سینا ظرفیت بالائی برای فرهنگ سازی حفاظت از عرصه های منابع طبیعی دارد و در زمینه تسهیل گری در حوزه منابع طبیعی نیز می تواند کمک زیادی به فرهنگ سازی در بین مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آموزش و ترویج و به روز شدن، از نیازها و ضروریات منابع طبیعی در بخش توسعه فرهنگی است تاکید کرد: نباید به بهانه اجرای طرح‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری، منابع طبیعی نابود شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اظهار داشت: این مجموعه همه عرصه های ملی را زیر پوشش قرار داده و در حقیقت با زیست سالم و آرامش‌ و زندگی مردم در ارتباط است.

خزائی ابراز امیدواری کرد: با امضای این تفاهم نامه مشترک، دانشگاه بوعلی سینا و منابع طبیعی با دلسوزی به توسعه فرهنگی، حفاظت و حراست بیشتر از منابع ملی و طبیعی توجه کنند.

وی اهمیت و جایگاه منابع طبیعی و صیانت از این سرمایه‌های عظیم ملی را یادآور شد و بیان کرد: امید می رود با انعقاد این تفاهم نامه در تقویت پوشش گیاهی، نهادینه کردن فرهنگ منابع طبیعی، همگانی کردن پویش نهالکاری و توانمندسازی این حوزه کمک شود.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز گفت: دانشجویان و اساتید این دانشگاه به منابع طبیعی بسیار اهمیت می‌دهند و با توسعه فضای سبز و درختکاری در حفظ و نگهداری محیط زیست شهری همواره پیشرو هستند. 

یعقوب محمدی فر ابراز امیدواری کرد که با انعقاد این تفاهمنامه همکاری بیشتر دانشگاه بوعلی سینا با منابع طبیعی و آبخیز داری را شاهد بوده و این تفاهم نامه شروعی برای اعتلای منابع طبیعی در استان همدان باشد.

وی اظهارداشت: همکاری مشترک دانشگاه و منابع طبیعی در زمینه پایان نامه های دانشجویی و انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی باید در اولویت قرار گیرد همچنین با کشت گونه های کم آب‌بر مسیر را برای مدیریت سبز و توسعه فضای سبز هموار کرد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان تاکید کرد: همه باید در قبال منابع طبیعی احساس مسئولیت کنند و باید از ظرفیت و توان هر ۲ مجموعه در راستای ترویج درختکاری وآگاهی بخشی استفاده کرد.

محمدی فر اضافه کرد: نتیجه برگزاری این نشست مشترک و انعقاد تفاهم نامه زمینه ای برای ارتباط ۲ سویه اساتید و کارشناسان منابع طبیعی شود تا با شناسایی مشکلات فرهنگی در حوزه منابع طبیعی به راه‌حل مناسب برای حفاظت از منابع طبیعی دست یافت.

همدان دارای ۹۰۵ هزار هکتار اراضی ملی است که ۸۲۲ هزار هکتار آن را مراتع تشکیل می‌دهد همچنین این استان دارای ۴۴ هزار و ۷۳۷ هکتار جنگل طبیعی، دست کاشت، پارک و ذخیرگاه جنگلی است.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه کاشت نهال دانشگاه بوعلی سینا همدان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه کاشت نهال دانشگاه بوعلی سینا امضای تفاهمنامه کاشت نهال دانشگاه بوعلی سینا همدان اخبار کنکور دانشگاه بوعلی سینا تفاهم نامه منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۴۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند