Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان گفت: معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان با ۴ ماموریت و با رویکردی مسئله محور در حال فعالیت است.

بهنام محمدی، مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص اقدامات اعضای این معاونت گفت: برای تشریح فعالیت‌های معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان لازم است که به ۴ ماموریت این معاونت اشاره کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اولین ماموریت که از سمت بسیج دانشجویی کشور مطرح شده بحث هدایت تحصیلی دانشجویی که به طرح راه جامع مهندسی معروف است و برای مسئله محوری دانشجویان به منظور یافتن آینده شغلی ورودی‌های جدید رشته‌های مهندسی است.

محمدی خاطرنشان کرد: در این طرح دانشجویان با افراد موفق، ظرفیت و نظام سائل رشته خودشان آشنا شده و به صورت کامل با فضای صنعتی آن برخورد می‌کنند. همچنین برای کسب تجربه بیشتر به بازدید علمی از مراکز و کارخانجات موفق در عرصه‌های مربوطه می‌پردازند. تا اردیبهشت سال آینده درگیر پیاده سازی این طرح هستیم و در نظر داریم به جز رشته‌های فنی برای رشته‌های دیگر نیز این ظرفیت را به کار بگیریم.

مسئول معاونت علمی پژوهشی بسیج دانشجویی همدان افزود: طی گام‌های بعدی این طرح تا آخر آذر ماه در دانشگاه‌های ملایر، بوعلی سینا، صنعتی و آزاد همدان انجام و برنامه ریزی برای رسیدگی به امور جاری داشجویان در طی تحصیل به صورت مجازی ارائه می‌شود.

وی یادآوری کرد: ماموریت بعدی راه اندازی مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی و حمایت از هسته‌های پژوهشی بر اساس منویات رهبری است. در این ماموریت ما به سمت مسئله محور کردن هسته‌ها حرکت می‌کنیم و به جای حل مسائل به ریشه آن‌ها می‌پردازیم. بسیج دانشجویی همدان مرکز تحقیقاتی در دانشگاه‌های گوناگون را با دو هسته راه اندازی کرده است. دانشگاه ملایر و بوعلی سینا من جمله این دانشگاه هاست که مراکز تحقیقاتی شان به ترتیب با دو هسته (رباتیک و مهندسی مواد) و (مهندسی شیمی و مکانیک) در حال تاسیس است.

بهنام محمدی گفت: البته یک سری حمایت‌ها هم از جانب بسیج دانشجویی از این مراکز صورت گرفته و کار اعضای آن در شرف ثبت قرار دارد. ماموریت سوم معاونت علمی بسیج دانشجویی همدان طرح ملی شمسا است که از سمت بسیج دانشجویی کشور مطرح شده که در آن اعضا به شناسایی مسائل استان در زمینه‌های مختلف من جمله علم و فناوری می‌پردازند. مسئله ناباروی من جمله اموری بود که از سمت اعضای هسته در رویداد پیشگام همدان دنبال شد.

مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی همدان تاکید کرد: ماموریت چهارم معاونت علمی ترویج فعالیت‌های علمی توسط بسیج دانشجویی است که سعی کردیم با ارتباط با رسانه‌ها و تشکل‌های دانشجویی دستاورد‌های علمی دانشجویان را بازتاب بدهیم. بسیج دانشجویی در گذشته صرفا به یادواره‌های شهدا و طرح‌های ولایت مربوط بود، ولی اکنون فعالیت علمی و دستاورد‌های پژوهشی جزو لاینفک اقدامات بسیج دانشجویی است. همچنین در نظر داریم باتوجه به هفته پژوهش از برترین‌های علمی بسیج دانشجویی تقدیر لازم را بع عمل بیاوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی همدان معاونت علمی دانشجویان بسیجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم